Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Juontaja: Tommi Manninen

Tommi Manninen toimii YleX:n juontajana sekä tekee myös YouTubea. Alalle Tommi päätyi kansanopiston TV- ja radiolinjan kautta.
”Sen jälkeen tein parissa radiossa työharjoittelun ja päädyin lopulta YleX:lle. Työn parhaita puolia on inspiroivien ihmisten tapaaminen. Katsomalla ympärillä olevia ihmisiä, voi kehittää itseään. Haastattelutilanteessa taas tapaa ihmisiä, jotka ovat taiteellisella alallaan Suomen lahjakkaimpia. Se on niin kiehtovaa, että joku on tehnyt omasta harrastuksestaan itselleen työn”, Tommi kertoo.

Tommin lapsuuden haaveammatti oli Englannin maajoukkueen maalivahti. ”Sitten mä tajusin, että ei mulla ole edes kansalaisuus kohdillaan sitä varten”, Tommi naurahtaa.

Tommi toivoo, että tulevaisuudessakin hänelle riittää juontotöitä. ”Haluan ainakin työskennellä viestinnän parissa. Rakastan niin paljon tarinoita ja kommunikaatiota.”

Nuorena Tommi stressasi pääsykoetuloksistaan. Hän haluaisikin sanoa nuoremmalle itselleen, että ei niitä kannata liikaa murehtia vaan luottaa siihen, että urapolku ja mieleinen työ löytyy kyllä.

Hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen on Tommille joskus vaikeaa. ”Yritän arvostaa omaa aikaani. Tarkoitan sitä, että vaikka työ on kivaa, ihan kaikkeen ei voi sanoa kyllä. Pitää muistaa levätä. Uni on tärkeää, mutta en mä kyllä osaa sitäkään.”

Nuoria Tommi haluaa muistuttaa siitä, että koko elämä on aikaa saavuttaa omia unelmiaan. ”Aina pitää olla unelmia, että on jotain mihin tähdätä, mutta ei niidenkään tavoittelusta kannata liikaa ottaa stressiä. Fakta on se, että mitä sitä elämällä edes tekee, jos kaiken olisi jo saavuttanut.”

Kata

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top