Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Artisti: BESS

”Olen ihan lapsesta asti haaveillut laulajan urasta. Oon koko lapsuuteni harrastanut musiikkia. Kun valmistuin, niin olin päättänyt, että en enää ikinä halua tehdä musiikkia. Kohtalo kuitenkin puuttui peliin, kun mut kutsuttiin tapaamaan Nopsajalkaa. Alettiin sitten tehdä biisejä ja saatiin levytyssopimus.”

Bessin debyyttialbumi julkaistiin marraskuussa 2019. Se oli artistille iso juttu.

”Olen ehkä nyt vasta alkuvuodesta sisäistänyt koko jutun. Aika uskomaton fiilis.”

”Ehdottomasti ihmiset, joita on saanut tavata. Niin tekijät kuin keikoilla käyvät ihmiset.”

”Jos ajattelee, että pitäisi olla paras, niin ihan varmasti se stressaa. Mä oon yrittänyt ajatella, että teen omia juttuja ja se riittää. Tottakai elämässä tulee vaiheita, kun pelottaa, mutta aina pitää siitä huolimatta yrittää keskittyä omaan juttuun. Muuten siinä käy niin, että kun Instagramin syövereihin menee ja kattelee, että siellä joku on taas paljon kauniimpi ja parempi, ja tehnyt kaiken paljon hienommin niin hulluksihan siinä tulee.”

Inspiraation omiin biiseihin Bess saa elävästä elämästä.

”Joko omasta elämästä tai joidenkin muiden elämästä. Se voi tulla kaikkialta. Joskus se inspiraatio on voinut tulla lehtileikkeestä, jossa on joku mielenkiintoinen lause ja myöhemmin siitä on syntynyt biisi.”

”Jonkinnäköisestä harmoniasta elämässä ylipäätään. Ja haluan toisen levyn purkkiin.”

”Että uskaltaa unelmoida siitä huolimatta, vaikka elämä näyttää joskus mustalta. Ja uskaltaa luottaa itseensä ja tehdä kivoja juttuja, jotka inspiroivat. Ja uskaltaa tarttua niihin inspiroiviin juttuihin ja lähtee toteuttamaan, vaikka ne olisivat ihan pieniäkin juttuja.”

Kata

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top