Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Yrittäjä, sisällöntuottaja: Mona Visuri

Mona Visuri toimii yrittäjänä ja tekee kaikkea, mikä liittyy sisällöntuottamiseen. ”Kirjoitan Mona’s Daily Style -blogia sekä teen YouTubea, Instagramia ja asiakkaille sisältöä heidän omiin kanaviinsa. Aloitin bloggaamaan jo vuonna 2009. Silloin ei vielä blogeja kovin paljon ollutkaan. Pikkuhiljaa huomasi kuinka blogeille alkoi tulla kysyntää ja homma rupesi kaupallistumaan niin ura alkoi vähän vahingossa. Työtehtävät kasvoivat sen mukana.”

”Tämä on vähän tällainen yhden naisen mainostoimisto, ei tule tylsiä päiviä”, Mona kertoo.

Joskus teininä Mona ajatteli haluavansa lakimieheksi. Yhteiskunnalliset asiat kyllä kiinnostavat edelleen ja tulevaisuudessa Mona ajattelee työskentelevänsä sijoittamisen parissa. Mona on ollut yrittäjä jo pitkään ja kasvanut aikuiseksi sen parissa, joten hän uskoo olevansa sitä lopun elämänsä ja sisällöntuotanto jatkuu varmasti tulevaisuudessakin.

Itsestään Mona pitää huolen meditoimalla joka päivä. ”Suosittelen sitä kaikille, mun missio on saada jokainen meditoimaan.” Kymmenen vuotta nuoremmalle itselleen Mona sanoisi: ”Luota itseesi ja ajattele asioita sitä kautta, kuinka voisi auttaa myös muita ihmisiä. Ja aloita se meditoiminen mielummin tänään kuin huomenna.” Mona toivoisi, että meditointia opetettaisiin myös koulussa ja kaikki oppisivat pysähtymään itsensä äärelle jo nuorena. ”Meillä on niin hektinen mieli. Kun omaa mieltään oppii käyttämään tarkemmin niin kaikki avaimet ovat omissa käsissä. Itse opetan jo meidän 2-vuotiaalle pojallemme pysähtymistä ja hän kysyy, että ”Äiti, koska hengitetään?”, Mona kertoo ja naurahtaa.

Mona painottaa, että meditointi ei vaadi sitä, että istuu 20 minuuttia jalat ristissä vaan liikkeelle voi lähteä ihan pienestä hetkestä, jolloin on läsnä itselleen. Lisäksi Mona kannustaa unelmien tavoittelussa ottamaan aina pieniä riskejä. ”Ei haittaa, jos kaatuu ja epäonnistuu. Sitten vain kokeilee uudestaan.”

Kata

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top