Siirry sisältöön

Tunnetko tytöt?

Milloin murrosikä alkaa keskimäärin tytöillä?

Oikea! Väärä!

Kuinka kauan kuukautiset yleensä kestävät?

Oikea! Väärä!

Mistä tyttö tietää, että munasarjat ovat aloittaneet toimintansa?

Oikea! Väärä!

Miten tai milloin nainen EI VOI tulla raskaaksi?

Oikea! Väärä!

Mitkä/mikä ovat naisen sukupuolielinten uloimmat elimet?

Oikea! Väärä!

Vuotaako tytöltä ensimmäisessä yhdynnässä aina verta?

Oikea! Väärä!

Mikä on kuukuppi?

Oikea! Väärä!

Milloin tyttöjen kasvupyrähdys alkaa keskimäärin?

Oikea! Väärä!

Mikä seuraavista voi haitata rintojen kehittymistä tytöillä?

Oikea! Väärä!

Kuinka paljon ääni keskimäärin madaltuu tytöillä murrosiän yhteydessä?

Oikea! Väärä!

Tunnetko tytöt?
Hups...

Nyt meni ihan metsään! Oletko ollut hereillä terveystiedon tunneilla? Nyt ei muuta, kuin opettelemaan lisää, voit aina kokeilla myös testiä uudelleen. Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Mieli ja keho - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Lisätieto ei olisi pahitteeksi...

Olet jo oikeilla jäljillä, mutta vielä on opittavaa. Suunta on vain ylöspäin! Kun tuntuu, että asiat alkavat olla hallussa, voit kokeilla myös testiä uudelleen. Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Mieli ja keho - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Aikamoinen tietäjä!

Olet jo melko taitava näissä asioissa! Vähintään puolet oikein, huippua! Haluatko kokeilla, saisitko kaikki kymmenen oikein? Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Mieli ja keho - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Mestarillinen tulos!

Mahtavaa! Kaikki oikein! Ura terveystiedon opeksi ehkä edessä? Tule mukaan keskustelemaan muiden nuorten kanssa Nuortennetin keskustelupalstalle, ehkä voit vinkata jotakuta muuta, joka pohdiskelee jotain tähän teemaan liittyvää.

 

[helpful]

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Back to top