Siirry sisältöön

Vapaaehtoisena Nuortennetissä

Kiva, että vapaaehtoisuus kiinnostaa! Nuortennetin vapaaehtoiset ovat tavallisia, yli 13-vuotiaita nuoria, jotka haluavat vaikuttaa, harrastaa ja antaa vertaistukea muille nuorille ja olla osa mukavaa, iloista ja tasa-arvoista yhteisöä.

Nuortennetissä voit olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistoiminnassa juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimia. Tutustu toimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta! Lisätietoa voit kysyä nuortennetti@mll.fi.

Tarvitsemme Nuortennettiin vapaaehtoisia nuoria monenlaisista taustoista. Olet tervetullut joukkoon juuri omana itsenäsi.

 

Lue Nuortennetin vapaaehtoisten kirjoituksia

Tule mukaan Nuortennetin vapaaehtoiseksi

Nimesi tai nimimerkkisi
Tämä kenttä on pakollinen, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.
Millainen vapaaehtoisuus sinua eniten kiinnostaa?
Voit vastata useamman vaihtoehdon. Eri vapaaehtoismuodoista voit lukea täältä.
Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias osallistuaksesi toimintaan. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydämme huoltajaltasi luvan toimintaan mukaan tulemiseen.
Alle 18-vuotiailta tarvitsemme huoltajan luvan toimintaan mukaan tulemiseen. Kirjoita tähän huoltajasi sähköpostiosoite, niin otamme häneen yhteyttä. Huoltajan sähköpostiosoite tallentuu Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Jos olet yli 18-vuotta voit kirjoittaa tähän vain xx.
Hyväksyn yhteystietoni tallentamisen Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Olen lukenut myös tietosuojaselosteen: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/vapaaehtoinen/nuortennetin-vapaaehtoisten-tietosuojaseloste/(Pakollinen)
Sinun tulee hyväksyä tämä, jotta voimme tallentaa antamasi tiedot järjestelmäämme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Back to top