Siirry sisältöön

Liity MLL:n jäseneksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on kansalaisjärjestö, jonka arvoja ovat lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys sekä yhdenvertaisuus.

Nuortennetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorisotyön nettisivu. Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorisotyön toimintoja ovat Lasten ja nuorten puhelin, nettikirjepalvelu ja chat, nuorten tukilinja, tukioppilastoiminta, mediakasvatus, verkkonuorisotyö ja Koulurauha-ohjelma. MLL:n nuorisotyön perusta on nuorten kuulemisen ja osallisuuden edistämisessä sekä nuoruuden kunnioittamisessa ja suojelemisessa. MLL näkee nuoren aktiivisena osallistujana ja toimijana.

MLL:n nuorisotyön tarkoituksena on nostaa nuorten itsetuntoa, tukea nuorten empatian kykyä ja tuoda esille nuoruusiän hyviä puolia. Toisaalta vaikutetaan yhteiskuntaan ja yleiseen mielipiteeseen niin, että nuorten asema vahvistuu ja asenteet nuoria kohtaan muuttuvat myönteisimmiksi.

MLL:n jäsenyys on maksuton kaikille alle 18-vuotiaille jäsenille.

Yli 18-vuotiaiden jäsenyys on maksullinen. Paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa. Jäsen saa jäsenkortin sekä aikuinen jäsen saa Lapsemme-lehden.

Mobiilikortti toimii Android-, iPhone- sekä Windows Phone -käyttöjärjestelmiä käyttävissä älypuhelimissa, jotka tukevat Lompakko-sovellusta. Jos olet jo MLL:n jäsen ja sinulla on älypuhelin, johon kortti on ladattavissa, ja haluat tilata kortin, voit päivittää tietosi meille. Mobiilikortin Sinulle toimittaa yhteistyökumppanimme CardPlus.

 

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Back to top