Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tarina murtumisesta [varpaan]

Kerron tarinan minun murtuneesta varpaasta että kuinka se murtui.

Minä, ystäväni ja veli leikimme peliä nimeltä pallohippa. Murtuma tapahtui niin että olimme leikkimässä kyseistä leikkiä trampoliinillamme mutta verkko oli auki!!! Joten olimme leikkimässä pallohippaa ja veljeni heitti pallon minua päin. Päätin väistää palloa ja juoksin auki olevaa verkkoa päin ja sitten varpaani jäi putken väliin ja jäin roikkumaan varpaan varaan. Onneksi sain varpaan irti putkesta ja lähdin sisälle. Sitten me lähdimme sairaalaan. Siellä sanottiin että varvas ei ole murtunut mutta nytten kolme päivää myöhemmin saimme tietää että varvas on murtunut. Lääkäri ei nähnyt murtumaa mutta röntgen lääkäri näki! Kiitos hänelle!

A.f

Aiheeseen liittyvät

Nuorten tekemiä juttuja

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top