Mitä tiedät MLL:sta?

Mistä tulee lyhenne MLL?

Oikea! Väärä!

Kuinka monta MLL:n paikallisyhdistystä Suomessa on?

Oikea! Väärä!

Mitä paikallisyhdistykset EIVÄT tee?

Oikea! Väärä!

Miten MLL liittyy tukioppilastoimintaan?

Valitse 3 oikeaa vastausta

Oikea! Väärä!

Ketä tukioppilaat ovat?

Oikea! Väärä!

Kuinka paljon tukioppilaita on vuosittain Suomessa?

Oikea! Väärä!

Mihin huvipuistoon MLL:lla on erityinen suhde?

Oikea! Väärä!

Miten MLL liittyy kyseiseen huvipuistoon?

Oikea! Väärä!

Mitä muita toimintamuotoja nuorille on tarjolla MLL:ssa tukioppilastoiminnan lisäksi ?

Valitse 3 oikeaa vastausta

Oikea! Väärä!

Miten voit ottaa yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen?

Valitse 3 oikeaa vastausta

Oikea! Väärä!

Kuka vastaa Lasten ja nuorten puhelimen palveluissa?

Oikea! Väärä!

MLL tietokilpailu
Oi voi… Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei taida olla ihan tutuin juttu?

Löydät lisätietoa mll.fi -sivulta sekä täältä Nuortennetistä. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on yhteisö, joka muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 548 paikallisyhdistyksestä. Paikallisyhdistyksissä on jäseniä 86 183. Myös sinä voit liittyä jäseneksi. Alle 18-vuotiaan jäsenyys on maksuton.
Aika hyvin meni!

Tiedät selkeästi jo jotain MLL:n toiminnasta, mutta ihan kaikki ei ole vielä tuttua. Käy kurkkaamassa löydätkö vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja palaa kokeilemaan uudestaan. Löydät lisätietoa mll.fi -sivulta sekä täältä Nuortennetistä. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on yhteisö, joka muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 548 paikallisyhdistyksestä. Paikallisyhdistyksissä on jäseniä 86 183. Myös sinä voit liittyä jäseneksi. Alle 18-vuotiaan jäsenyys on maksuton.
Aikamoinen taituri!

Melkein kaikki oikein! Toiminta taitaa olla sinulle aika tuttua. Oletko itse jollain tavalla jo mukana MLL:n toiminnassa? Jos et vielä ole, kannattaa kurkata mahdollisia toimintamuotoja vaikka Nuortennetistä ja ottaa rohkeasti yhteyttä. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on yhteisö, joka muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 548 paikallisyhdistyksestä. Paikallisyhdistyksissä on jäseniä 86 183. Myös sinä voit liittyä jäseneksi. Alle 18-vuotiaan jäsenyys on maksuton.
Onko se itse Mannerheim jr?

Kaikki oikein, mahtava homma! Taidat olla jo konkari MLL tietäjä. Olethan mukana toiminnassa myös? Lue lisää Nuortennetistä ja ota yhteyttä, kaikkien panos on tärkeä. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on yhteisö, joka muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 548 paikallisyhdistyksestä. Paikallisyhdistyksissä on jäseniä 86 183. Myös sinä voit liittyä jäseneksi. Alle 18-vuotiaan jäsenyys on maksuton.

Aiheeseen liittyvät

Keskustele