Siirry sisältöön

Sporttitetti – Suomen liikuttavin TET!

Voisiko liikunta-ala olla sinun juttusi? Sporttitetissä nuori ja liikunta-ala kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla! Sporttitetissä pääset näkemään aitiopaikalta, millaisia mahdollisuuksia liikuntatyö tarjoaa. Nuorten osallisuutta tukeva TET-jakso voidaan suorittaa eri liikuntaorganisaatioissa, kuten seuroissa tai lajiliitoissa.

Innostava ja monipuolinen TET-ohjelma suunnitellaan yhdessä kanssasi, sinun vahvuuksiasi hyödyntäen. Nuoret ovat päässeet esimerkiksi pitämään ohjauksia ja lajiesittelyjä kouluissa, ideoimaan ja toteuttamaan some-sisältöjä, suunnittelemaan rasteja ja ratoja, opettamaan ohjaajalle Snapchatin käyttöä sekä suunnittelemaan tapahtumia.

Vuoden 2018 tettiläisistä kaikki suosittelevat Sporttitettiä myös kavereilleen! Sporttitetti.fi-sivustolla voi tutustua Sporttitettiin, lukea kuulumisia, tai etsiä TET-paikkoja. Ota rohkeasti yhteyttä TET-paikan Sporttitetti-vastaavaan, ja hae tettiin! Kaikille liikunta-alan organisaatioille avoimesta mallista voi vinkata myös uusille toimijoille.

Suomen liikuttavin TET-malli: Sporttitetti on Nuorten Akatemian koordinoima hanke, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tämän tekstin on Nuortennettiin kirjoittanut Nuorten Akatemia.

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Back to top